Våren är kommen

Klicka för att se bilden i större storlek

Äntligen är våren här och krokusarna skiner ikapp med solen. Dock vill vi inte att det blir för mycket vår riktigt ännu, för veckoslutet efter påsk skall vi åka med ett antal Ericssöner till Trysil för att, förhoppningsvis, åka ytterligare lite skidor. Och då får ju inte all snö ha smält bort. Just nu ser det bra ut i Trysil – allt är öppet, men med varmt väder även på nätterna smälter snön snabbt bort…
(Bilden på krokusarna är för övrigt tagen med min nya digitala systemkamera – en Pentax K10D som jag hoppas skall bli en lika trogen och långvarig följeslagare som min gamla analoga dito – en Canon EOS 650 som tjänade mig i ca 15 års tid innan jag tog steget över till den digitala världen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.