Tommy Körberg – en ståuppare?Igår var jag, Martha och vår kompis Monica på konsert på Öland (Solliden scenen). Det var Tommy Körberg och Stefan Nilsson som underhöll. Att Tommy har en fantastiskt röst visste jag redan. Vidare visste jag att Stefan Nilsson är en fantastisk kompositör. Vad jag inte visste var att Tommy Körberg var så bra underhållare. Värsta stå- upparen faktiskt. Skrattade mej halvt fördärvad åt hans skämt om bl a Runar och Carola. Och jag visste inte heller att Stefan Nilsson är en fantastisk pianist. Han behärskar allt från visa till Jazz och boogie- woogie. Att vi dessutom hade tur med vädret gjorde att hela kvällen vart hel-lyckad.
P1040359.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.