Hjälp! Jag är sist, nästan!

Så har jag då äntligen upptäckt Facebook. "Problemet" är att det har "alla" andra redan gjort! Det är inte likt mig att vara sist med det senaste på nätet! Vad har hänt?

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av hanpu. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Hjälp! Jag är sist, nästan!

 1. Ja – det här med facebook – don’t get me started on that!

  Hela dyngan började – för mig – 2008, en kvinnlig polare i Madrid – Ramy Noureddine – skickade invitation, vilket hon EGENTLIGEN inte gjort – det bara blidde så när hon upprättade profil. Check out my photos on facebook! Där fanns inga foton, bara en tom profil som snart blev slättad igen.

  När jag upprättade MIN profil så MÅSTE jag lägga till min mailadress och importera mailadressregistret, och invitera minst tio vänner för att få upprätta profil.

  Jag kryssade i tio av mina EGNA adresser, men facebook snodde HELA mailadressregistret – tre tusen mailadresser – och skickade invitationer CHECK OUT MY PHOTOS ON FACEBOOK lika regelbundet som en klocka – var tredje dag – i flera månader – till alarmcentralen, simhallen, biblioteket, Västtrafik, Polisen Skånegatan, Pensionskontoret, Microsoft Support, Ullareds Klädbutik, Göteborgs-Posten, blodgivningen, min läkare, min kiropraktor, min fysioterapeut och alla andra som stod i mailadressregistret..

  Ett fult trick som fick facebook till att sprida sig lika snabbt som ett virus!

  Man blir ju så förb ….

  Och nu för tiden har facebook blet värre å värre med reklamhelvete, censur och foton som bara försvinner.

  Och nu är måttet rågat!

  Jag postade en bild på Alexandertornet på Alexanderplatz i Berlin, och blev blockerad för att bilden var emot facebook community standard.

  Varför?

  För att tornet ser ut som en jättelik penis, eller för att tornet en gång i tiden var en symbol för DDR-kommunismen?

  Nu har jag till slut gett upp – facebook blir mer och mer absurt, nästan oavsett vad man postar så blir man blockerad.

  Jag har ju min blogg i stället – fjeldstrom2.blogspot.com – plus flickr, youtube och imgur.

  Lycka till med facebook – men blogger / blogspot och WordPress är cirka 1000x bättre!

  Långskägg von Lars.

  ;-)>>>>>>>>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.