Snö, snö, snö


Befinner oss i Val Thorens, Frankrike på skidresa. Igår var första skiddagen. Det blåste av bara h-e, och vi hann bara två åk innan de stängde ner liftarna. Idag skulle det bli ännu värre hade man sagt, men vi hade tur och det gick att åka redan på förmiddagen. Dock var bara ett fåtal liftar öppna, så det var kö, kö, kö. Efterhand öppnade dock fler och fler liftar och trycket lättade. Dock snöade det hela tiden och det var mycket svårt att se var skidorna träffade marken om man säger… Och snöat har det gjort hela dagen, och det fortsätter att snöa nu på kvällen. Imorgon har man utlovat solsken. Fan trot. Nu låter det kanske som om jag är missnöjd, men så är det inte. För vad är väl härligare än att åka skidor, oavsett väder? Hoppas nu på åtminstone ett par dar med fint väder så att man ser var man åker…
Uppdatering: Vi fick sol. Faktum är att solen sken precis hela dagen och skidåkningen var fantastisk! Minst en decimeter nysnö gjorde att åkningen ibland blev mer av att ta sig ner än att åka snyggt, men på vissa ställen var det pistat och där fick jag till världens flyt.. Hoppas nu att det blir lika fint imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.