Trådlöst bredband på Asus eee PC

Otroligt men sant, jag provade igår att koppla in det trådlösa bredbandsmodemet som vi fått från Tele2 (ett Huawei E220) till Asus eee PCn. Det var bara att gå in i nätverks-setup, välja ”New network connection”, ”GPRS/3G” och ”Huawei E220” från de olika menyvalen. Döm om min förvåning när även de inställningar som behövs för att koppla upp till just Tele2’s accesspunkt gick att välja i menyerna! Allt var redan förinstallerat på Asusen! Bra jobbat! Nu kan jag alltså surfa mobilt med den lilla rackaren! (Och för dig som har Telia eller Telenor eller 3 så går det säkert lika bra, alla använder ju samma modem från Huawei).

Blogged with Flock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.