Semestern är här!

Semestern är äntligen här. Ja om sanningen skall fram (och det skall den ju) så har semestern varit här i drygt en vecka redan. Första veckan ägnade vi åt diverse projekt hemma. Vi har byggt en spalje av trä och armeringsjärn, lagt golv i ett rum (vilket krävde att vi först målade väggar och tak), klippt häcken, rensat rabatter och satt kantband runt alltihop. Plus högtrycksspolat taket. Bland annat. Men nu är vi äntligen på väg med Pip-Larsson. Första dagen hann vi inte så långt (närmare bestämt bara till Brahe Hus vilket min syster hade vansinningt roligt åt), och andra dan spenderade vi mestadels i Borås. Igår kom vi så till min syster och svåger i Vårgårda och just nu står vi i Öckerös småbåtshamn. Vi har just avnjutit en fantastiskt god måltid bestående av pinfärska räkor med aioli och baguette samt jordgubbar till efterrrätt. Att det vita vinet inte var kallt gjorde inte så mycket. Imorgon bär det av till Falkenberg för att hälsa på brorsan och svägerskan i deras nyrenoverade hus. Vart vi åker efter det vet ingen, inte ens vi. Men troligen kommer vi att hamna i Danmark och/eller Tyskland. Det är verkligen skönt att inte bestämma i förväg utan att ta dagen som den kommer och låta bl a vädret bestämma…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av hanpu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.